WPFClick to open larger map

De mooiste arrangementen voor een vakantie in Frankrijk

Ontdek Frankrijk arrangement

Arrangementen in Frankrijk, de ideale manier om van de vakantie te genieten. Voor een weekendje weg in de Dordogne is het park misschien wat ver rijden, maar wat denkt u van een combinatievakantie. Verblijf een paar nachten op vakantiepark le Lac Bleu en ga dan verder naar één van onze andere vakantieparken, bijvoorbeeld Domaine les Forges. U heeft keuzevrije aankomst buiten het hoogseizoen, dus kom genieten wanneer u maar wilt. Boekt u in combinatie met één van onze andere parken dan profiteert u van hoge kortingen.

Zomerarrangement op Le Lac Bleu

Beleef een heerlijke zomervakantie in Frankrijk op ons park Le Lac Bleu. De kinderen zullen hier volop genieten in het zwembad en bij de animatie en van de schitterende omgeving. Kom en verblijf 1 week, of misschien zelfs 2 of 3 weken, op ons vakantiepark. Voor vroege vogels hebben wij speciale aanbiedingen, waarbij u tot wel 10% korting op uw verblijf in juli en augustus kunt krijgen.

Op vakantie met hond in de Dordogne

Uw huisdieren zijn van harte welkom op vakantiepark le Lac Bleu, want een vakantie met hond is pas een complete familievakantie. In diverse vakantiehuizen zijn 2 honden toegestaan. Neem even contact op met ons voor de mogelijkheden. Ontdek de schitterende omgeving samen, wandelen, ontdekken en zwemmen. Jullie zullen genieten.

Wijnarrangement

Wijnliefhebbers opgelet, Frankrijk is het land van de goede wijnen. De Dordogne staat bekend om de wijnen rond Cahors en Bergerac, niet ver van vakantiepark Le Lac Bleu. De ideale plek om van een heerlijke wijnvakantie te genieten. Rond ons park vindt u diverse wijngaarden en wijnkastelen waar u een rondleiding en proeverij kunt boeken. Natuurlijk kunt u de dag op het terras van uw vakantiehuis afsluiten met een goed glas rode of witte wijn, van het wijnkasteel dat u die dag bezocht heeft.

Frankrijk is een land van genieten en dat beleeft u ook met onze arrangementen op le Lac Bleu. Profiteer van diverse kortingen en u houdt geld over om een keertje lekker uit eten te gaan of een speciaal uitstapje te ondernemen. Vooral de combinatie met onze andere vakantieparken biedt u de mogelijkheid om diverse plekken in het land te ontdekken, gezellig met z’n tweeën, met het gezin, of een complete familievakantie met de hond.

Misschien zou u niet zo snel voor een weekendje weg naar Frankrijk rijden, maar met onze arrangementen in Frankrijk kunt u een paar dagen hier en een paar dagen daar verblijven. Welke streek wilde u altijd nog eens bezoeken?

Pasen of Kerstmis op le Lac Bleu

Natuurlijk kunt u ook tijdens de feestdagen op vakantiepark le Lac Bleu terecht. Bijvoorbeeld het Paasweekend, met Hemelvaart, Pinksteren of Kerstmis. Dineren kunt u in het nabijgelegen a la carte restaurant of in de omliggende dorpjes en stadjes. Vier de feestdagen met een Frans tintje.

Scroll naar boven